Fibromyalgie, hoe het voelt

Al surfend op internet kwam ik dit filmpje tegen over hoe het voelt om fibromyalgie te hebben. Ook ik denk dat weinig mensen zich kunnen voorstellen hoe het is, hoe het voelt. Daarom deel ik graag dit filmpje. Niet alleen om te laten zien wat mijn strijd is, maar ook om anderen de herkenning te geven die ik voelde bij het zien ervan. Fibromyalgie is een dagelijkse strijd met steeds opnieuw zoeken naar balans omdat het elke dag anders kan zijn. Door pijn, vermoeidheid, vergeetachtigheid en het verdriet wat deze ziekte met zich mee brengt. Maar ook zeker de hoop op die mooie zonnige dag waarvan ik nog intenser geniet! Want hoe naar de pijn ook is, ik geniet zoveel intenser van de kleine mooie dingen en momenten. Pluk de dag!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *