Net als bijna iedereen heb ik to-do lijstjes, lijstjes voor boodschappen, werk en vooral regel dingen. Ik ben niet zo goed in dingen onthouden (veel voorkomende klacht bij fibromyalgie) en gebruik voor die lijstjes sinds een tijdje een handige app op mijn iphone namelijk mijn persoonlijke assistent: Astrid Reuze handig, alleen niet vergeten er in te blijven kijken ;)

Naast alle dingen die ik moet (waar bij mij gelukkig ook veel dingen op staan die ik graag doe) heb ik wel behoefte aan een leuke to-do list, eentje met dingen die ik graag dit jaar wil doen. Gewone dingen voor als ik behoefte heb aan wat afleiding en/of gezelligheid. Leuk om af en toe er 1 te doen en niets moet maar als ik iets van de lijst doe is het iets wat ik graag nog wil doen!

Dit is mijn leuke to-do list voor 2012:

 • Fruitplukken (aardbeien en rode bessen) in Wilp
 • Naar de sauna met lieve vriendin (gepland!)
 • Op stap en dansen
 • Uitgebreide lunch aan tafel voor mezelf maken ook al ben ik alleen thuis
 • Zwemmen in het openluchtbad met Kyan
 • Picknicken bij het pondje naar Hattem
 • Een mooie jurk kopen
 • Nachtje alleen naar mijn zus in Rotterdam om echt bij te kletsen
 • Doelloos een stuk gaan fietsen (deed ik vroeger als ik spijbelde van school, heerlijk!)
 • High tea organiseren met vriendinnen
 • Guido verrassen met een etentje bij de Thai
 • In het gras liggen en naar de wolken kijken en figuren zoeken
 • Sneeuw engel maken
 • Borrelen met vrienden in de tuin
 • Spontaan naar de film gaan
 • Koekjes bakken met Kyan
 • Uitgebreid koken voor Guido
 • Leren een rok voor mezelf te maken (cadeautje van Lisette, gepland dus!)
 • Kastanges zoeken in het bos
 • Fotoshoot voor/van mezelf (in de planning)
 • Naar het theater (in de planning: met Kyan naar A.J. Kwak en later naar Youp met vrienden)
 • Vrouwen film kijken met wijn en chocolade
 • BBQ-en in de tuin
 • In de herfst appels plukken in Oldebroek

Ik heb er nu al zin in! Lastig kiezen zoveel leuks :) Pluk de dag!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *