Museum de Fundatie met zoon, Jeroen Krabbe heeft er een fan bij

Ken dat dat je de hele week iets probeert te vermijden en dat je even niet nadenkt en het onvermijdelijke je vol aanstaart? Zo voelde ik me toe ik na en tandartsbezoek met mijn zoon langs de kermis reed. “Mamaaaa, kermis! Mogen we?” Nee, ik wilde echt niet. 2 straten verder ziet hij de prachtige gouden duif die op het dak van museum de fundatie pronkt. “Mamaaa, gaan we naar het museum?” Natuurlijk jongen! Wat een super goed idee en wat een pracht alternatief voor de nee op de vraag over bezoek aan de kermis. Hij was helemaal enthousiast over de schilderijen van Jeroen Krabbe en ontdekte dat een tekening die ergens anders hing verwerkt was in het grote schilderij op de foto. Oog voor detail en met aandacht bestudeerd, Jeroen heeft er een fan bij.

Jeroen Krabbe Vis

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *