Goede voornemens? Maak een wensenlijst voor 2015

Goede voornemens, tja soms een goede stok achter de deur om te doen wat je al lang uitstelde. Ik ben een beetje dwars in dat soort dingen en elke dag is een nieuwe dag om vol mooie voornemens te starten toch?! Maar ook ik merk dat de dagen voorbij vliegen en agenda’s snel vol staan met dingen die je natuurlijk wil maar ook vaak moet. Daarom tijd voor een fijn wensenlijstje voor 2015! Ga ik heerlijk leuke dingen afvinken (& aanvullen) dit jaar!

 • Sauna met zoon
 • Familie uitnodigen voor wandelen en soep eten
 • Alleen een nachtje weg
 • Lang stuk fietsen zonder doel
 • Uitgebreid koken voor mijn lief
 • Weekend weg met mijn lief
 • Kroeg / dansen met een vriendin
 • Hut bouwen in het bos met zoon
 • Schilderij voor mezelf maken
 • Zwemmen in zee
 • Nachtje buiten slapen
 • Dreams don't work unless you do
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *