Het was even stil, erg stil zelfs op mijn blog. Mijn leven en hoofd waren juist niet zo stil. Ik was/had teveel ruis en was op zoek naar geluk, stilte, rust, ruimte…. op zoek naar mezelf. Mijn lijf werkte niet mee, veel pijn, veel verdriet….voelde me niet happy (at veel koekjes ;)). Inmiddels heb ik mezelf weer een beetje terug gevonden gelukkig. Ik had een fijne zomer, samen met mijn 2 mannen heb ik genoten we van een zonnige vakantie. Oh wat hou ik toch van de zon en de zee!

Mijn zoon werd 9 en ging ineens alleen naar school en een kus hoeft niet meer. Afscheid nemen, los laten en hervinden wat ervoor in de plaats kwam en nog gaat komen. Het leven is constant in beweging, nu is waar ik me meer op wil focussen. Daar past bloggen hier op pluk de dag (gelukkig!) nog steeds heel goed bij. Dus welkom terug jullie en ik, tijd voor nu. Pluk de dag!

Smart-Quotes-36920-statusmind.com

Share

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *