Morgen en de rest van de week worden er tropische temperaturen verwacht, Hoera! Ik, en velen met mij, worden blij van warmer droger weer. Mijn spieren doen minder pijn en vitamine D zorgt ook voor een beter humeur. Ik grap vaak dat ik eigenlijk zou moeten emigreren, maar de seizoenen zijn ook fijn, als die zomer maar weer terug komt. Ik beluisterde laatst een podcast over klimaatverandering. Er wordt bij veel regen of koudere dagen geroepen dat klimaatverandering niet zou bestaan. Een heldere uitleg in de podcast verklaarde dat “het weer” niet hetzelfde is als “het klimaat” Net als een dag waarop je je wat somber voelt ook niet je hele persoonlijkheid is. Helaas kan ik de Talk niet meer terug vinden maar TED Talks Daily podcast is leuk interessant om te beluisteren! Voor mijn zijn ze ideaal om rust momenten in te lassen, even 10 tot 15 minuten liggen luisteren.

Share

2 Comments

    1. Oef, dat klinkt niet fijn. Dan voel je je vast vandaag al iets fijner. Water en uit de zon werkt het beste voor bloemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *