Natuurlijke verzorging voor je huid zonder nare stoffen

We zijn al jaren Weleda fan. De calendula douchecrème gebruiken we graag, net als de witte malva gezichtscrème. Die laatste is eigenlijk een babycrème maar voor mijn gevoelige huid super fijn en voedend, ik mix hem samen met de Iris gezichtscrème (top tip voor de snel droge huid!) Stuk voor stuk zijn de producten van Weleda zacht en vriendelijk voor de huid en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Vorige week was in in het nieuws dit onderzoek: Merendeel van lippenbalsems mogelijk schadelijk Om verdrietig van te worden. Gelukkig zijn er ook lippenbalsems die wel ok zijn, zoals de nieuwe Skin Food lipbalm van Weleda.

De tekst “Wat eet je huid vandaag?” van Weleda doet je nadenken over wat je op gezicht en lijf smeert. Erg fijn dat hun Skin Food lijn nu is uitgebreid met een lipbalm, bodybutter en de skin food light. Samen vormen ze het 3 gangen diner van je huid. De lipbalm bevat mij goed, hij is voedend zonder te vet of vol te zijn op mijn lippen. De light versie van Skin Food is fijn als je gezicht wat meer voeding nodig heeft maar je de gewone skin food te vet vindt. Hij smeert fijn. Mijn tiener zoon vind hem fijner voor zijn gezicht omdat hij makkelijker smeert en opgenomen wordt door de huid. De bodybutter heb ik nog niet geprobeerd, dit weekend ga ik die eens proberen na een relaxt bad. Mijn huid kan wel wat zorg en voeding gebruiken deze winter. En toch vergeet ik vaak om tijd te nemen voor mezelf, lukt dat jou wel om tijd vrij te maken voor jezelf?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *