Oeps! Een nieuwe Groene hobby

Op instagram volg ik een paar leuke plantenmensen. En help, ze hebben me aangestoken! Nog niet zo erg dat ik Latijnse namen of überhaupt plantnamen weet op te noemen maar jee wat is het leuk al die fijne groene kleuren in mijn huis! Stekken is een ander ding. Met pannenkoekplanten die maar door gaan met baby’s krijgen met gelijk wortels is het een makkie. Tot nu toe deed ik het op goed geluk, dat ging soms goed maar vaak fout. Dus ik heb me voorgenomen voortaan eerst te googlen voor ik knip, scheur of trek aan een plant. Oh en ik kocht stekpoeder, doet wonderen heb ik me laten vertellen. Alleen bedacht ik bij thuiskomst dat ik eigenlijk die plantjes in water toffer vindt dan in aarde… Als deze nieuwe hobby een obsessie blijkt kan ik vanuit mijn eigen groene jungle ook anderen blij maken met een stekje!

Mocht je het leuk vinden me op Insta te volgen, hier kun je me vinden: instagram.com/iageeth Volg daar mijn stek, eet, lees en nog veel meer dagelijkse foto’s. Lijkt me leuk jou ook daar te zien! Pluk de dag!


Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *