Pluk de dag

image2Surrender to what is, let go of what was, and have faith in what will bee. Deze quote paste wel bij afgelopen week. Mijn man is al 5 weken uitgeschakeld door een nekhernia, veel pijn en echt naar. Niet alleen voor hem maar ook voor mij omdat hij normaal gesproken juist voor mij veel dingen doet. Ondanks dat of misschien wel juist daarom had ik enorm veel zin in leuke dingen. En het was vakantie voor mijn zoon dus we hebben veel samen genoten.

De wilde klaver doet me denken aan mijn zus die ik veel heb gezien de afgelopen tijd, zo fijn om bij haar te zijn. Nog geen idee waarom juist die wilde klaver me aan haar doet denken maar toen ik haar een foto stuurde bleek wel dat zij hem ook prachtig vindt.

Op het bevrijdingsfestival zongen zoon ik mee met het lied “Wij zijn vrij” en genoten van lekker hapjes, de zon en elkaar. De Rova, waar mijn zoon later wil werken, had een briljante oplossing voor de plastic bekers bedacht. Pete het afval monster waar je met luchtdruk je gebruikte beker in kon schieten. Wat een succes!

En ja weer een drankje in de pluk de week, want ik werd 40! Hoera! We vierden het een klein beetje met een borrel in de tuin. Dit drankje is wel echt een aanrader: witte port, bitterlemon, munt en citroen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *