Waterflessen voor kraanwater thuis en onderweg

Ik ben fan van Kraanwater! Het kopen van water in flesjes is zo zonde. Verschrikkelijk als je bedenkt hoeveel plastic flesjes op de steeds grote afval berg terecht komen of nog erger als zwerfaval in sloten en zeeën belanden. Kraan water in Nederland komt lekker vers uit de kraan en ik drink het graag. Ik schreef voor Green Jump al eerder een blog erover: Kraanwater versus mineraal- en bronwater uit de fles
Wat is het toch fijn dat we in Nederland zo kraanwater kunnen tappen uit de kraan om te drinken. Flesjes gebotteld water zijn echt niet nodig, scheelt een hoop geld en bespaart het milieu als je je eigen waterfles vult met kraanwater.

Ik ben erg blij met mijn waterflessen van Green Jump. Voor onderweg gebruik ik een rvs klean kanteen waterfles en thuis sinds kort een glazen waterfles Retap.
Als echte Klean Kanteen fan heeft natuurlijk Kyan ook zijn eigen Klean Kanteen (lekvrije!) schoolbekers en ik nog een mooie thermos koffiebeker voor onderweg.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *