Weegschaal de deur uit

Hoe vaak sta jij op de weegschaal? Ik stond er elke ochtend op, hielt mijn gewicht scherp in de gaten. Ik schommel al mijn hele leven in gewicht, tussen 66 en 89 kg. Veel verschil oh en in mijn zwangerschap stopte ik met wegen toen ik 99 kg aantikte. DiĆ«ten zwoor ik al jaren geleden af, maar die check ’s morgens gaf me rust (of juist niet als het cijfer opkroop) Dwangmatig? Jazeker! En dat is zo wat ik niet wil. En….. hoera voor mij! Ik stond 10 dagen lang niet op de weegschaal. Wat een mooie overwinning op mij eigen dwang. Extra fijn dat mijn lijf goed voelt ook zonder getal. Zonder weegschaal gaat me niet lukken, dus hij blijft en 1x per week wegen is vanaf nu helemaal prima. Hebben jullie ook dit soort onnodige handelingen die je graag achter je zou willen laten? Ben heel benieuwd!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *