Jeans van biologisch katoen

Vandaag kocht ik bij de c&a een super mooie jeans die gemaakt is van gecertificeerd biologisch katoen. Ik ben er helemaal blij mee! Er is een steeds groter aanbod aan wassingen en stijlen en ze hebben ook aan kleine vrouwen gedacht door ook kortere maten aan te bieden. Ik koos voor een jeans met een iets lichtere wassing met bootcut pijpen. Hij zit heerlijk en ik vind het super dat er steeds meer kleding op de markt is van biologisch katoen. Ik kocht ook 2 leuke korte mouwen shirts van bio katoen.

Waarom ik graag voor biologisch katoen kies? Omdat bij ander katoen ontzettend veel pesticiden en insecticiden worden gebruikt. Nare stoffen voor jezelf, het milieu en de mensen die ermee werken. Biologisch doe je niet alleen voor jezelf. Meer lezen over biologisch katoen versus niet bio katoen? Lees dan eens deze blog: Biologisch katoen: moet je doen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *